HyPy

Uutiset

MAASTOPYÖRÄILYKOULU 2020

Kauden 2020 Maastopyöräilykoulu on jälleen tulossa ja ilmoittautuminen tapahtumaan on avattu.
Lisätietoa Maastopyöräilykoulusta löydät tästä.

KEVÄTLEIRI MÄRKIÖSSÄ 12 – 14.4

Seuran kevätleiri on jälleen Märkiössä perjantaista sunnuntaihin 12-14.4 . Jaostoilta tarkemmat ohjeet osallistumisesta.

LASTEN MAASTOPYÖRÄILYKOULU 2018

Kauden 2018 Maastopyöräilykoulu on jälleen tulossa.
Lisätietoa edellisestä Maastopyöräilykoulusta löydät tästä.

Märkiön leiri 30.9-1.10

Syysleiri on jälleen varattuna Märkiösta lauantai-sunnuntai. Ilmoittautumisesta vielä spostia, ainakin nais/maantie, triatlon ja junnujaoksella tulossa ohjelmaa, kaikki muutkin kiinnostuneet toki tervetulleita ajamaan yhdessä, liikkumaan, juttelemaan ja syömään.

XCO/XCM kisat Hyvinkäänkylässä 2-3.92017

Juniorijaos järjesti perinteisen maastoviikonlopun, lauantaina kisattiin XCO cupin osakilpailu ja sunnuntaina XCM cupin maraton osakilpailu

(linkki kisasivuille/tuloksiin hypykisat.fi)

Täys-ja puolimatka

Kärkimiehet

Juniorit

Ja matkaan!!!

2017 jäsenmaksu

Seuramapista on lähetetty lasku kaikille rekisterissä oleville 21. helmikuuta, eräpäivä jäsenmaksulle on 3. maaliskuuta. Tämä ei koske triathlonisteja joille on Holvissa vielä yhdistetty jäsen- ja toimintamaksun 80€. Tämän eräpäivä oli tammikuu 2017 mennessä, ohessa linkki holviin mikäli vielä maksamatta: https://holvi.com/shop/hypykauppa/product/7818399b2b830f53024dede551337677/


Kevätkirje jäsenille 21.02.2107

Näin se alkaa kevättä koittamaan! Ajokauden alkukin häämöttää lähellä, ja jotkuthan ovat ajaneet talven läpi varsinkin kun lunta ollut niukanlaisesti.

Tässä viestissä hiukan kaavailuja kaudelle 2017 ja jäsenmaksuasiaa.

Jäsenmaksu 2017

Laitan nyt Seuramapin kautta heti tämän kirjeen perään vuoden 2017 jäsenmaksun 40€. Triathlonistit voivat heittää laskun roskiin koska heidän jäsen/toimintamaksu 80€ meni vielä Holvin kautta vuodenvaihteessa. No miksei Holvin kautta makseta? Koska Holvin hinnoittelu koveni niin että 3% menee aina summasta, ja koko seuran jäsenmaksusta kyse on jo satasien säästöstä

Eli tarkista että lasku tullut ja maksa viimeistään 3. maaliskuuta, kiitos!

 Leirit

Märkiön vuoden 2017 leiri pidettiin juuri 10-12.2 onnistuneesti. Porukkaa oli mukavasti noin 50, mukana triathlonisteja (ja ussia tri-koululaisiakin), junioreita, AHH team ja joukko vanhempia. Ohjelmaa oli runsaasti uimahallilla, ja kelit suosi maastolenkkejä pyörälläkin ja vapaahiihdolla.

Seuraava leiri on 31.3 – 2.4 ja sopivasti tähtää ajokauden avaukseen, sinne taas mukaan suurella joukolla! Myös tänne ilmoittautuminen koitetaan nyt hoitaa Seuramapin kautta, siitä tulee piakkoin postia.

 Juniorit

Talvikausi on ollut Junioreilla todella toimelias. Maanantaisin ja torstaisin olemme olleet Torikadun liikuntakeskuksessa spinningissä ja perjantaisin VehkaCenterillä koordinaatio, kuntopiiriä sählyä 🙂 Keväällä, heti kelien salliessa on tarkoitus aloittaa maantiepyörätreenit (keskiviikkoisin). Maantiepyörätreenejä varten on hankittu kolme maantiepyörää, joita Juniorit voivat lainailla ja näin pääsevät tutustumaan myös tähän lajiin 🙂 On perustettu mm. oma WhatsApp -ryhmä, Facebook-sivut ja kaikkea muuta kivaa on tiedossa keväälle ja kesälle.

 Triathlon

Talvikausi ollaan harjoiteltu tiukasti. Maanantaisin ja perjantaisin ollaan pyöritelty spindepyörää ja sunnuntaisin kuvattu ja harjoiteltu uinteja . Maaliskuussa alkaa HyPy cup, jossa uidaan, juostaan pyöräillään tai hiihdetään joku kisa joka kuukausi kesään asti.  Märkiön leirillä saatiin avattua triathlonkoulu. Triathlonkoulu jatkuu keskiviikon spinningeilla, torstain uinilla ja keväämällä perjantai juoksullä. Samalla saatiin 8 uutta jäsentä.

Tervetuloa uudet jäsenet mukaan .

 Harrastajat

Oletamme entisen meiningin jatkuvan aktiivien harrastajien voimin kuten aiemmin; tällä saralla kaikkihan on meistä itsestämme kiinni mitä haluamme yhdessä tehdä. Ajamista tarjolla maantielenkit su ja ke, maastolenkit (jos vauhtia kestää) säännöllisen epäsäännöllisesti torstaina. Vakiolenkkien lisäksi pyrimme edelleen järjestämään muutaman erikoislenkin, kuten helatorstain Tuusulanjärven kierron ja elokuun  Aulangolla käynnin. Uutena ajatuksena maastopuolella ajateltiin tarjota maanantai ja perjantai junnulenkeille mahdollisuutta aikuisillekin harrastajille tulla tutustumaan lajiin ja varsinkin upeisiin polkuihin Hyvinkää lähiseuduilla yhdessä junioreiden kanssa. Takuuvarmasti löytyy sopivan vauhdikas (tai hidas) ryhmä!

 Kilpailut

Tänäkin vuonna tarkoitus pitää jo perinteeksi muodostuneet kilpailut. Kuten viimekin vuonna tapana vastuu kisoista on emoseuran ulkopuolisilla tahoilla, mutta talkoolaiset ovat aina tervetulleita mukaan (pieni korvauskin):

13.05     Nurmijärvi Superday, järjestelyvastuu EVOC ja AHH team

26-28.05  Tavastia 3 Days, järjestelyvastuu CycloVision

02-03.09  XCO-hyvinkää & 7veljestä XCM, järjestelyvastuu Tuomas Turunen yhdessä Juniorijaoksen kanssa

Lisäksi Bianchi cupin osakilpailuita 2-4 kpl.

 Seuramappi

Käyttöönotto jatkuu asteittain. Jotta jatkossa saamme kohdistettua tiedotusta tarkemmin toivoisimme että käyt rekisteröitymässä ja merkitsemässä oikeat jaokset itsellesi. Varsinkin junioreilla ja triathlonisteillä tämä on tärkeää jotta laskutus saadaan oikein (toimintamaksut). Mikäli olet hukannut Seuramapista tulleen rekisteröintimailin (lähetetty 07.01.2017), ota yhteyttä sihteeri@hypy.fi.

 Seuran jäsenistö

Jäsenistöä meillä on tällä hetkellä vajaa 200, joista junioreita ~40 ja triathlonisteja ~40, pieni joukko Elite kuskeja ja loput harrastajia. Juttuja ja ideoita otetaan mielellään vastaan, varsinkin mitä uutta voisimme jäsenistöllemme tarjota tänä vuonna, pistä spostia sihteeri@hypy.fi. Seurahan = jäsenistö, ja varsinkin nykyisessä jaospohjaisessa toiminnassa emoseura pyörittää lähinnä byrokratiaa ja varastoa. Varsinkin harrastepuolella toivoisi ideoita / toiveita joista voisi yrittää jalostaa yhteistä toimintaa, eikös?

Kevätterveisin hallituksen puolesta, Ismo Öhman

HyPy sihteeri (ja harrastejaos kontakti)

————————————

Hallituksen kokous

Kokous pidettiin Medicin Manissa 08.12.2016, jaosten toimintasuunnitelmat käsiteltiin, yleiset asiat ja uusi hallitus valittiin. Katso päivitetyistä seuran yhteystiedoista uudet kontaktit.

Pöytäkirja ja suunnitelmat jaetaan jäsenistölle sähköpostitse.

Märkiön leirit

Joulukuussa pidettiin onnistunut leiri Märkiössä, mukana tällä kertaa myös junioreita muista seuroista. Seuraava leiri helmikuussa 10-12.02.2017, ilmoittautuminen avattu, tässä linkki

JUNIOREIDEN TALVIKAUSIMAKSU

Linkki junioreiden talvikausi 2016/2017 maksamiseen tästä.

LASTEN MAASTOPYÖRÄILYKOULU 2017

Kauden 2017 Maastopyöräilykoulu on jälleen suunnitteilla, tästä lisää kevään kuluessa.
Lisätietoa edellisestä Maastopyöräilykoulusta löydät tästä.

HYPY KISAT

2017 kilpailut suunnitteilla, periaatteessa samat kisat kuin 2016 pidetään, niistä lisätietoa: 2016 HyPyn kilpailut hypykisat.fi sivustolla.
HyPyn pyöräkisojen Facebook-sivut facebook.com/hypykisat