HyPy

Harrastajat

TERVETULOA HYVINKÄÄN PYÖRÄILIJÖIHIN HARRASTAMAAN

MONTAA ERILAISTA HARRASTAMISTA!

Hyvinkään Pyöräilijöissä VOIT harrastaa. Tarjolla on maantiepyöräilyä, maastopyöräilyä ja triathlonia.
Maantiellä ja maastossa lenkeillä toimii ohjaaja, kuka johdattaa osallistujat suunnitellun reitin kautta. Jos lenkille tulee kovavauhtisempi ajaja, pitää hänen kunnioittaa harrastuslenkkien nopeutta. Osallistuaksesi lenkeille, sinun ei tarvitse olla seuran jäsen.

Seuran aikuisjäsenet pyöräilevät omaksi ilokseen ilman tiukkoja vauhti- ja matkatavoitteita. Yhteislenkkejä ajetaan keväästä syksyyn, määrät riippuu lajista. Yhteislenkkien lisäksi jäsenet tekee retkiä eri kohteisiin ja osallistuu kuntotapahtumiin kesän aikana. Halutessasi lisää tietoa, ota yhteyttä lajivastaaviin soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

Yhteystiedot löydät tästä linkistä.

Triathlonlenkit

Löytyvät täältä, mistä selviää triathlon lenkkien aikataulut.

Maantieyhteislenkit  (ajokaudella)

Tällä hetkellä meillä ei ole harrasteryhmiä aikuisille maastossa ja maantiellä. Jos olet kiinnostunut vetämään ryhmiä, ota yhteyttä hypy@hypy.fi

Nimenhuuto
HyPyn maantie yhteislenkit myös nimenhuudossa, klikkaa tästä

Maastoyhteislenkit

Tällä hetkellä meillä ei ole harrasteryhmiä aikuisille maastossa ja maantiellä. Jos olet kiinnostunut vetämään ryhmiä, ota yhteyttä hypy@hypy.fi

Lenkit olleet enemmän epäsäännöllisiä toistaiseksi, fillarifoorumista voi tarkistaa tai kunhan huutelee niin varmasti löytyy ajoseuraa:
– Naisten maastolenkeistä keskusteluun Fillarifoorumin palstoille tästä
– Hyvinkään maastolenkeistä keskusteluun Fillarifoorumin palstoille tästä