HyPy

Kilpaurheilu

KILPA-JA HUIPPU URHEILU

Hyvinkään Pyöräilijät on pyöräilyn ja triathlonin kilpaurheiluseura, ja vuosittain tavoitteenamme on menestyä hyvin valtakunnallisissa Suomen Mestaruuskilpailuissa ja lajeittain arvostetuimmissa kilpailuissa. HyPy:n saavuttamat Suomen Mestaruudet ja menestys puhuu puolestaan tavoitteissa onnistumisesta.

Seura on perustamisestaan (2003) lähtien saavuttanut menestystä.
HyPy:n menestyksen ylläpitäisen keskeisiä tekijöitä ovat urheilijat ja heidän valmentajansa. Tämän vuoksi panostamme erityisesti nuoriin urheilijoihin, kuitenkaan unohtamatta jo huipulle nousseita urheilijoita. HyPy:n lahjakkaiden nuorten urheilijoiden joukosta kasvaakin vuosittain useita arvokisa edustajia nykyisten rinnalle. Kaiken taustalla on seuramme laadukas nuoriso- sekä valmennustoiminta.

Osallistuminen ja menestyminen vuosittain Suomen Mestaruuskilpailuissa ja lajeittain arvostetuimmissa kilpailuissa suurella joukolla on ollut HyPy:n tavaramerkki läpi seuran historian.

Keskeisimmät vuosittaiset SM-kilpailut ovat

  • Maantie ja kortteli SM
  • Maasto SM
  • Alamäki SM
  • Triathlon SM

Seuramme järjestää myös vuosittain useita kilpailuja, päätapahtumat löytyvät kisasivuiltamme www.hypykisat.fi, alueellisella tasolla järjestämme mm Bianchi Cup osakilpailuja maantiellä ja maastossa (fillarifoorumi, etsi Bianchi-cup ja vuosiluku, esim. linkki 2017)