HyPy

JÄSENEKSI

LIITY HYPYN JÄSENEKSI

Tule mukaan harrastamaan, maksamalla jäsenmaksun pääset osallistumaan ja vaikuttamaan seuramme toimintaan ja tukemaan paikallista pyöräilyä edistää harrastutsta kaupungissamme!

Uudet jäsenet: Ilmoittaudu rekisteriin tästä: Seuramappi, valitse ”Ilmoittaudu” ja täytä pakolliset kentät ja valitse sinua kiinnostavat jaokset/ryhmät ja paina ”Lähetä”. Saat spostissa vahvistuspostin ja myöhemmin 40€ jäsenmaksulaskun

 

Riippuen lajista, iästä ja tasosta seurassamme on kolmentyyppisiä toimintamaksuja:

Harrastajat ja kilpailijat
Perusjäsenmaksu 40€ kattaa seuran yleisen toiminnan pyörittämisen ja sisältää leirit joita tyypillisesti kolme kertaa vuodessä Märkiössä. Seuran yhteistyökilpailuista alennus -20%, lisäksi nuoret alle 18v pääsevät ilmaiseksi seuran järjestämiin kilpailuihin. Seuran jäsenyys on myös edellytys osallistua kansallisiin kilpailuihin, joihin osallistuminen vaatii seurajäsenyyden lisäksi lisenssin

Triathlon
Triatlonjaoksen jäsenillä on 40€ toimintamaksu. Triathlonisteille on luotu vuodelle 2017 oma yhdistetty 80€ maksu johon sisältyy jäsen- ja toimintamaksu.

Vuoden 2017 jäsenmaksu tulisi maksaa tammikuun loppuun mennessä tästä: Holvi

 

JUNIORI, vanhat jäsenet

 

Juniorijaosto toimii omalla toimintomaksulla. Toimintomaksu maksetaan erikseen kesä- ja talvikaudelta. Maksu suoritetaan juniorijaoston tilille osallistuttaessa kyseisen kauden toimintaan.